Afleverinformatie

In De Magische Bongerd Winkel zijn verschillende soorten producten te koop, waaronder fysieke producten, virtuele producten, entreebewijzen en diensten. De levering verschilt per soort product.

Fysieke producten

Onder fysieke producten vallen boeken, CD's, agenda's, ansicht- en inspiratiekaarten. Na ontvangst van de betaling, worden ze per post verstuurd. De prijzen zijn binnen Nederland inclusief verzendkosten. Daarbuiten brengen we verzendkosten in rekening afhankelijk van land en gewichtsklasse.

Virtuele producten

Onder virtuele producten vallen e-boeken, luisterboeken, mp3's en andere electronische media. Ze komen beschikbaar via de download pagina. Na ontvangst van de betaling wordt u hierover geinformeerd via een e-mail. Na inloggen kunt u de betreffende producten downloaden.

Entreebewijzen

Onder entreebewijzen vallen inschrijvingen voor verhalenavonden, workshops en andere evenementen waarvoor inschrijving noodzakelijk is. Het ordernummer fungeert als entreebewijs, mits de betaling is ontvangen.

Diensten

Onder diensten vallen consulten via een chat sessie, per e-mail of op de locatie van De Magische Bongerd. Voor diensten vindt de levering plaats in een direct contact tussen klant en De Magische Bongerd.