• Lidmaatschap van de Tempel

Als lid van de Tempel leef je met elkaar op het ritme van de seizoenen, in eerbied voor het leven.

Je bent niet meer alleen, maar samen met gelijkgestemden.

Dit is geen cursus waar van alles moet maar een feest. Samen vieren we het leven! Kies eruit waar je blij van wordt, geef aandacht aan de dingen die jou roepen.


Als lid van de Tempel krijg je naast de ontmoetingen ook toegang tot de volgende tempelproducten:

- De Thuistempel, stap voor stap jouw eigen Thuistempel opbouwen, inwijden en verfijnen

- Volle Maan Magie  maandelijkse magie-meeting met de maan en met elkaar

- Basiscursus astrologie  in 5 lessen vertrouwd met de planeten en sterrentekens

- Liefde voor Jezelf Luisterreis Novene met Etain, keltische godin van de jeugd

- De Leeuwentroon  Sterke, soepele grenzen, besef van eigenwaarde van binnenuit door creatief enegetisch lichaamswerk. Een life-changing pakket.

- De Wintertempel, bestaande uit: 

    * Wintergetijmeditaties

    * Webinar Wasilisa, de symboliek van het sprookje

    * 12 heilige nachten Sterrencruise langs de Zodiak

    * Webinar Heilige Wierook

    * Voornemens op Vleugels

    * Webinar Zegelmagie

- Nieuw

Zomer 2021: Wat is jouw temperament? Webinar over de vier elementen en jouw gezondheid en karakter.

Najaar 2021: Werken met de Voorouders: praktijkcursus over het eren van de kwaliteiten en helen van het Voorouderveld.


Je lidmaatschap kost 120 euro per jaar. Het wordt niet automatisch verlengd. Je zit nergens aan vast. Na een jaar ontvang je vanzelf een herinnering om te verlengen.


Eerbied voor het leven.

In een wereld die in toenemende mate de verbinding met de natuur inruilt voor morsdode technologie, een wereld die genezingskracht liever een spuit haalt dan uit de bron van alle leven, is de tempel een ankerpunt van eerbied voor het leven.

Een plek om je verbinding met de natuur te vieren, doorheen het jaar, lekker aards, op het ritme van de zon en de seizoenen, de maan en de sterren.

Als lid van de Tempel maak je deel uit van een fijn gezelschap van bezielde mensen, die het leven eren, en die een levende verbinding met de natuur onderhouden. 

Mensen die weten dat er meer is, en daar actief hun eigen vorm voor vinden die past on ons klimaat, in onze eigen geschiedenis, in verbinding met de wijsheid van de voorouders.


Thuistempel: de aarde en de vier windstreken

We maken onze eigen Thuistempel met de vier windrichtingen en de vier elementen. Dit is een oud gebruik; van oudsher had ieder huis een eigen tempel.  Dat gaat ergens over! Mensen zijn priesteres en priester in hun eigen huis, in hun eigen leven. Dit gebruik herstellen we in ere. 


Volle Maan Magie: reis van de maan door het jaar

Maandelijks vieren we de Volle Maan Magie, op het ritme van de maan door de sterrenkrans van de dierenriem. De Maan is de grote spiegel en maanmagie is echt toverachtig. En heerlijk. Alles komt tot leven.

Sterrenwijsheid:

Omdat de maan door de sterrenkrans reist is het handig om iets te weten over die sterren. Als lid krijg je  toegang tot de Basiscursus Astrologie.


Meditatieve vaardigheden


Verbinden met de natuur rondom je gaat beter als je goed ben tafgestemd op het energieveld waar je van nature deel van uitmaakt. 

Meditatie brengt je een krachtige sterke lijn met het grote energetische geheel. Door je verbinding met het Licht wordt jouw sfeer ook steers helderder en lichter.  Dat plant zich voort in je leven. Zo krijgt negativiteit minder vat op je, en je scheppingskracht groeit, je begint anderen op te tillen met jouw fijne sfeer. 

Meer magie in je leven:

Vier keer per jaar hebben we een webinar met Rhea Debora over een magisch of spirituele onderwerp (naar keuze van de leden!) bijvoorbeeld over kruiden, over praktische magie, over rituelen, over meditatieve vaardigheden. 


Al deze dingen vind je bij elkaar in je eigen online omgeving en via maandelijkse online ontmoetingen.


Live ontmoetingen

We zoeken elkaar op! Samen maanmagie doen, heilige plaatsen bezoeken, excursies, oefenen met nieuwe tover... als lid ben je deel van een fantastische groep mensen. Je beng niet langer een van de 3% van de gemiddelde bevolking die nog creatief en magisch is, maar een van de 100% tempelleden. Ieder op zijn of haar eigen manier, vullen we elkaar aan, en leren we van elkaar. Een feest van herkenning en diepgang.


Online kun je de andere  deelnemers ontmoeten in de besloten groep. Je werkt aan jouw eigen  Thuistempel en bent welkom mee met de maandelijkse Volle Maan Magie bijeenkomsten en de seizoensvieringen (online of live).

Zonder iets te moeten trouwens. Er moet niets. We vieren het leven. Het is een feest!  

Het is een fijne, levendige groepwaar ruimte is voor alle ervaringsniveaus. Als priesteressen blijven we ons leven lang leren.  Welkom!  


Lid zijn van de Tempel kost 120 euro per jaar.

Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Na een jaar krijg je een berichtje om te verlengen.

 Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lidmaatschap van de Tempel

  • Model: mics-mem
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 120,00€

  • Excl. BTW: 120,00€