• Tempelconsult : Anam Cara

 

Een Tempelconsult brengt je terug bij jezelf, bij het zachte, rijke lied van je ziel. De Kelten kenden die behoefte en hadden een speciale naam voor degene die daarbij van dienst was: Anam Cara, vriend van het Hart, vriend van de Ziel. 


Een eerste consult duurt een uur. Dat geeft ons ruimte om de rust in te gaan, waar de antwoorden wonen.


We hoeven niet op weg te gaan om de liefde te vinden, want zij is al op zoek naar ons. We hebben het juist nodig om stil te worden zodat de liefde ons kan vinden. - John O’Donohue, Iers mysticus


Voor wie is een Tempelconsult?

Voor jou, als je veel verantwoordelijkheid draagt. Je kunt het goed, maar je bent ben je ook maar een mens. Soms ben je  het even kwijt.

Als je voor grote beslissingen staat in je bedrijf of in je gezin. Als je zorgen maakt, als je zakelijk in de problemen zit. Als je worstelt met schuldgevoel of spijt. Als je je altijd maar groot moet houden omdat er zoveel van jou afhangt. Dan kun je het lied van je ziel niet meer horen, terwijl daar jouw antwoorden wonen.

Voor jou, als alles in je leven opeens is veranderd. Verandering is vaak een teken dat de ziel zich roert en wil laten zien Het zijn heilige momenten, want de ziel is van nature schuw en voorzichtig. Als alles verandert, kun je vaak opeens een diep contact maken met je ziel. Het juiste pad ligt aan je voeten.

Voor jou, want als creatief, visionair mens bewandel je een spiritueel pad. Je zoekt manieren om inspiratie te vinden en vast te houden. Je wilt de weg leren kennen in de innerlijke wereld. Je zoekt een ervaren gids die jou de fijne kneepjes van het zienerschap  kan leren.

Voor jou, als je er klaar mee bent om de schuld en oorzaken buiten jezelf te zoeken. Als je macht terug wilt nemen.

Voor jou ben ik Anam Cara uit de Keltische traditie, iemand die de weg kan openen naar je ziel. Voor jou ben ik de ervaren hogepriesteres, zoals Ilia in de roman In Persephone’s armen, die de patronen in het leven kan duiden en vele wegen tussen de werelden kent. Als je eens wilt praten over je innerlijke leven of van gedachten wilt wisselen over jouw spirituele ontwikkeling, dan begrijp ik waar je het over hebt.

We weten, maar we vergeten. Fijn om af en toe weer eens op het juiste pad gezet te worden. Karin Rosa

Aha! Nou, de kwartjes vallen opeens bij bakken tegelijk. Barbara


De ziel heeft geen hulp nodig en ook geen raad. De ziel stroomt. Ze heeft alleen maar ruimte nodig waarin ze zich kan laten horen. Dan valt alles op zijn plaats.  Vaak is een klein beginnetje genoeg. Een vraag. De juiste vraag. Daarna stroomt het en kun je weer verder. 

Een Tempelconsult brengt je zacht weer  terug bij je ziel. Misschien wil je alleen je hart luchten of je tranen laten stromen in de veilige beslotenheid van de tempel. Misschien besef je ineens, dat je iets wilt oppakken, en dat het tijd is om een stap te zetten. Als je dat wilt, kan ik je een richting wijze. Een handvat of techniek. Of een bepaalde training om iets onder de knie te krijgen of  op te lossen.

In het Tempelconsult kijken we naar patronen en openingen, mogelijkheden. Het is jouw hart dat de weg weet, en ik help je terug naar je hart.  Als consultant heb ik over een groot aantal interventies ter beschikking, zoals astrologie, kabbala, runen en mythologie, meditatieve technieken, net wat nodig is.

Mijn taak is: luisteren naar jou en ruimte zien. Jouw taak: je openen voor je ziel, voor datgene, wat wil komen.  Wanneer jij in je hart zakt, weet je de weg.

*** Een tempelconsult doen we online, via Zoom.  Na aanmelden kun je jouw consult direct in mijn agenda inplannen en ontvang je een link naar mijn zoom-account. ***

NB Een tempelconsult is een spiritueel consult. Het is geen medische of psychologische hulp en is daar ook geen vervanging voor. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tempelconsult : Anam Cara

  • Model: 106101
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 100,00€

  • Excl. BTW: 100,00€