Het pakket: Lekker Slapen in de armen van Persephone is speciaal ontwikkeld om je te laten inslapen, niet meer en niet minder. Het verhaal brengt je op een dromerige, romantische plek: de Tempel van Persephone. Een priesteres wiegt  je in een zoete slaap. Je kunt je heerlijk ontspannen en al je zorgen achter je laten. 

De Luisterreis is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het is al lang bekend dat slaapmiddelen veel schadelijke bijwerkingen hebben , zoals verlies van aandacht en concentratiestoornissen en spierverslapping, waardoor je kwetsbaarder wordt voor ongelukken, zowel onderweg als thuis.

De Luisterreis Lekker Slapen wekt slaap en ontspanning op op het moment dat je het nodig hebt: in je bed. En dat zonder vervelende bijwerkingen.

Ontspanning van alle spieren zorgt dat je slaap veel rustiger en dieper is, dat je minder snel wakker wordt. De luisterreis is ontwikkeld en ingesproken door Debora Zachariasse, met muziek en sounddesign van Hessel van Hoorn. MP3 audio-download.

Behalve de Luisterreis bevat het pakket een E-boek. met informatie en  tips om beter te slapen. Deze kennis is gebaseerd op  wetenschappelijke inzichten over de slaap. Het pakket bevat ook enkele  recepten van kruiden die je kunt gebruiken en een aantal kaartjes die je kunt uitprinten.  

Debora heeft deze Luisterreis zodanig opgebouwd dat de kracht die je ervaart precies is afgestemd op jouw eigen behoefte. Je komt in de ontspannen, dromerige alfa hersenfunctie, die langzaam overgaat naar theta-golven waarin genezing en weefselherstel optreedt. Als je erg veel slaap tekort komt, blijf je daar vaak wat langer in voordat je de diepe slaap in glijdt, de delta functie. Je lichaam kan dat heel goed zelf regelen. De luisterreis maakt de toegang tot je eigen regelmechanisme weer vrij. De Luisterreis eindigt met een kwartier extra, waarbij je wordt meegenomen door zachte diep ontspannende klanken die je in de diepe slaap binnenvoeren, de delta-slaap. Het kan zijn dat je in je slaap nieuwe  inzichten krijgt of bijzondere dromen. Er kunnen aangename lichamelijke reacties zijn zoals een ontspannen gevoel of zachte tintelingen van de huid. Ook komt het voor dat lichamelijke klachten spontaan verdwijnen.

Door deze Luisterreis 'Lekker Slapen!' ben je helemaal ontspannen en lig je een stuk ontspannener in bed.

En dat is goed nieuws voor je gezondheid. Je hebt overdag veel meer energie! Je werkt veel prettiger en je kun tje weer concentreren. Als je goed uitgerust bent, verdwijnt je irritatie. En ook niet onbelangrijk: je ziet er stukken  beter uit! De Luisterreis werkt  als een Magische Schoonheidszalf.

Debora heeft 10 jaar gewerkt als apotheker en besloot toen dat mensen meer verhalen nodig hebben en minder pillen en ze leerde alles wat ze kon vinden over mythologie, symboliek en de wisselwerking tussen het bewuste en onbewuste. Bij het ontwikkelen van de Luisterreizen maakt Debora gebruik van zowel haar medisch-farmaceutische kennis als haar kennis over mythen en de werking van archetypen. Haar melodieuze stem neemt  je mee, diep de dromerige wereld in.

Waarschuwing: Een Luisterreis kan je helpen om diep of kort in te dommelen. Maak een Luisterreis uitsluitend op een plaats of in een situtie waar het 100% veilig is om je ogen dicht te doen. Een Luisterreis maak je op eigen verantwoordelijkheid. De Magische Bongerd aanvaardt geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor het gebruik.

Ten slotte nog wat kleine lettertjes Net als pillen en drankjes uit de apotheek, kun je Luisterreizen en andere Downloads niet ruilen of retourneren. Dat wil je ook helemaal niet want dit werkt veel beter dan pillen.

Mocht je problemen hebben met je download, bel of mail ons, dan lossen we het meteen op!

Inhoudelijk kenmerken
Jaar 2014
Technische informatie
Formaat mp3
Grootte
Audio
Tijdsduur 45 minuten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Pakket: Lekker Slapen in de armen van Persephone

  • Model: mics-g07
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€

  • Excl. BTW: 25,00€
  • Prijs in spaarpunten: 2500

Gerelateerde producten

Pakket: Bridget, Het Huis van Genezing

Pakket: Bridget, Het Huis van Genezing

In dit pakket zegent Bridget jou met de magische genezingskracht van de Kelten.   In de onts..

25,00€ Excl. BTW: 25,00€

Pakket: Liefde voor jezelf - Novene

Pakket: Liefde voor jezelf - Novene

Journeying en Journaling in liefde voor jezelf.In dit pakket kun je  helemaal onderdompelen in ..

49,00€ Excl. BTW: 49,00€

Pakket: De  Leeuwentroon - Relaxing into whats REGALLY yours.

Pakket: De Leeuwentroon - Relaxing into whats REGALLY yours.

De LeeuwentroonVier weken om je vorstelijke plek in bezit te nemen - en daar DE REST VAN JE LEVEN pl..

349,00€ Excl. BTW: 349,00€

Zoete Zalige Zin - DE nom nom yummy NOVENE ter ere van je LICHAAM

Zoete Zalige Zin - DE nom nom yummy NOVENE ter ere van je LICHAAM

Een verrukkelijke Novene om JOUW LICHAAM te eren en  te vieren, in alle sensuele zoete zalige z..

49,00€ Excl. BTW: 49,00€

Sterrencruise - ontdekkingsreis naar jouw unieke bestemming

Sterrencruise - ontdekkingsreis naar jouw unieke bestemming

Een magische ontdekkingsreis  langs de twaalf tekens van de dierenriem met Arianrhod.Jouw uniek..

97,00€ Excl. BTW: 97,00€

Wasilisa de Schone, Symboliek in het sprookje

Wasilisa de Schone, Symboliek in het sprookje

Sprookjes en dromen zitten vol diepere betekenissen. De symbolen bieden inzichten en  geven ons..

27,50€ Excl. BTW: 27,50€

Sterrencruise - ontdekkingsreis naar jouw unieke bestemming

Sterrencruise - ontdekkingsreis naar jouw unieke bestemming

Een magische ontdekkingsreis  langs de twaalf tekens van de dierenriem met Arianrhod.Jouw uniek..

97,00€ Excl. BTW: 97,00€